Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας, η οποία ελήφθη στη γενική συνέλευση της 23ης Σεπτεμβρίου του 2024,μια ιδέα που έγινε πρόταση τελικά υλοποιείται : το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει αντάμωμα στο κτίριο της πλατείας του χωριού μας σε  συνεργασία και με την τοπική κοινότητα. Μετά την τελευταία συνάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου μας με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ασπροπύργου, κ. Χρήστο Κούτουλα, η οποία πραγματοποιήθηκε την 9η Οκτωβρίου 2024, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: 

  Το βράδυ του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου 2024 θα προβληθεί στο κτίριο της πλατείας οπτικοακουστικό υλικό σχετικό με την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Επειδή το Σάββατο θα είναι ημέρα άφιξης για τους περισσότερους και θα είναι δύσκολο να γίνουν ετοιμασίες για το βράδυ, καλό θα ήταν ο καθένας από εμάς να φέρει κάποια εδέσματα για να πλαισιώσουμε τη βραδιά.

  Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024 θα μπουν δύο καζάνια, το ένα με φασολάδα και το δεύτερο με κρέας βραστό (ο καιρός το καλεί), και θα συγκεντρωθούμε από το πρωί όλοι όσοι θα είμαστε στο χωριό ώστε με ομαδικότητα και συνεργασία να περάσουμε όμορφα. 

  Το τριήμερο θα κλείσει με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού του αγίου Νικολάου τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024. Στεφάνια θα καταθέσουν το Δ.Σ. του Συλλόγου Ασπροπυργιωτών «Ο άγιος Γεώργιος» και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ασπροπύργου. 

Αυτή είναι η αρχική ιδέα. Όσοι από εσάς έχετε κάποια άλλη πρόταση ή ιδέα, θα μας βοηθήσετε πολύ στο να εξελίξουμε αυτή την προσπάθεια. Όλες οι προτάσεις θα ληφθούν υπόψιν. 

Θα μπορέσετε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Μπορείτε, επίσης, να δηλώσετε συμμετοχή σε κάποιο από τα μέλη του συλλόγου, προκειμένου να υπολογίσουμε την ποσότητα των φαγητών, καθώς και τη χρήσιμη βοήθειά σας ως εθελοντών για την υλοποίηση της εκδήλωσης (καθαριότητα, μαγείρεμα, σερβίρισμα). 

  Σας περιμένουμε όλους, συγχωριανούς, γνωστούς και φίλους για ένα αντανοβίτικο αντάμωμα με φαγητό, ποτό, μουσική και χορό. 

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

Αθηνά Καψογεώργου